Ladies Night i Mjölby!

På torsdag kommer Mjölby att lysa upp längs Kungsvägen när det mest efterlängtade evenemanget för veckan går av stapeln: Ladies Night! Det kommer att vara en kväll full av glädje, glam och överraskningar som du inte vill missa.

Eleganta kvinnor kommer att samlas längs gatan,  redo att shoppa loss kvällen lång. Vad vore en Ladies Night utan lite bubbel? Här kommer du att kunna njuta av vackert kylda glas med sprudlande bubblor och annat gott som kommer att sätta stämningen för en oförglömlig kväll.

Strosa under stjärnorna eller mingla med vänner längs Kungsvägen i Mjölby. Det kommer att finnas överraskningar längs vägen, från små presenter till spännande tävlingar och mycket mer.

Ladies nightjpg

Ladies Night är en kväll som handlar om att hylla kvinnlighet och gemenskap. Så ta med dina vänner, systrar, mammor och döttrar och gå med. Kom som du är fylld med glädje, för kvällen kommer att vara full av glans och glamour.

Så var beredd på en kväll som kommer att gnistra och skapa trevliga stunder. Ladies Night på Kungsvägen i Mjölby är det perfekta sättet att införliva en torsdagskväll. Vi ses där!