Mjölby Kommun ger digitala presentkort!

Julen närmar sig med stormsteg, och det är en tid för att sprida glädje och omtanke. I år har Mjölby Kommun valt att göra något extra speciellt för sina anställda genom att ge dem digitala presentkort som julklapp. Denna gest inte bara sprider julglädje utan stödjer också den lokala handeln i kommunen.

Mjölby Kommun har valt att samarbeta med Växtkraft som i sin tur jobbar med Cityplay presentkortslösning för att göra detta möjligt. Det innebär att inte bara kommunens anställda utan även alla som handlar i Mjölby kan ansluta sig till detta initiativ och dra nytta av de digitala presentkorten.

En av de mest fantastiska aspekterna med detta initiativ är att det hjälper till att stödja den lokala ekonomin. Genom att ge digitala presentkort till sina anställda uppmuntrar kommunen dem att handla lokalt, vilket gynnar de små företagarna och butikerna i området. Pengarna stannar på orten och hjälper till att skapa en blomstrande och levande lokal ekonomi.

Stor frihet för mottagaren och möjligheter för lokal handel!

Det digitala presentkortet ger mottagarna friheten att välja från ett brett utbud av lokala butiker och tjänster, vilket gör det till en perfekt julklapp som kan anpassas efter individuella preferenser. Oavsett om det är att njuta av en läcker måltid på en lokal restaurang, handla för julklappar i små butiker, eller använda tjänster från lokala företag, så ger detta initiativ anställda möjlighet att njuta av allt det bästa som Mjölby har att erbjuda.

Presentkort fr hela Mjlby kommunjpg

Mjölby Kommun visar verkligen vägen genom att främja samhällsengagemang och stödja den lokala ekonomin samtidigt som de sprider julglädje till sina anställda. Detta är ett utmärkt exempel på hur en kommun kan använda innovativa lösningar för att skapa positiva förändringar och främja samhällets välbefinnande.

Så här års, när vi alla strävar efter att sprida kärlek och omtanke, är det inspirerande att se kommuner som Mjölby ta initiativ som inte bara skapar julglädje utan också stärker den lokala ekonomin. Låt oss alla ta efter deras exempel och uppmuntra till en mer hållbar och solidarisk jul genom att stödja lokala företag och sprida glädje i våra samhällen.