Afterwork med Växtkraft och Företagarna i Mjölby på Boxholms Bryggeri

I förra veckan arrangerade Växtkraft i samarbete med Företagarna i Mjölby en trevlig afterwork på Boxholms Bryggeri, där vi fick möjlighet att umgås, nätverka och njuta av lokala smaker. Med ett fantastiskt urval av Boxholms Bryggeris egna öl och deras nya Napolitanska pizza, blev det en kväll fylld av god mat och dryck i gott sällskap.

Pizzabakning p Boxholms Bryggerijpg

Smaker från Boxholm

Kvällen började med en guidad provsmakning av bryggeriets utbud, där vi fick prova allt från deras klassiska lager till mer experimentella brygder. Det var inspirerande att höra om bryggeriets process och deras passion för hantverksöl, som lyser igenom i varje droppe. Vi fick även en exklusiv inblick i hur de utvecklar sina produkter för att hålla en hög kvalitet och vara en stolthet för Boxholm.
Afterwork p Boxholms BryggeriJPEG

Efter ölprovningen serverades bryggeriets senaste tillskott på menyn: äkta Napolitansk pizza. Pizzan, som bakas med noggrant utvalda ingredienser och traditionella metoder, fick stor uppskattning bland deltagarna. Kombinationen av den krispiga bottnen, fräscha tomatsåsen och smältande mozzarella var en riktig höjdare – perfekt  matchad med ett glas av det lokala ölet.

Nätverkande i avslappnad miljö

Förutom att vara en kulinarisk upplevelse, var afterworken ett tillfälle för oss företagare att knyta nya kontakter och diskutera både affärer och livet i allmänhet. Det var en avslappnad atmosfär där vi kunde dela erfarenheter och inspirera varandra, och flera nya samarbeten och idéer tog form under kvällen.

Boxholms brygger i beredningsrummetjpg

Vi på Växtkraft är glada över det här samarbetet med Företagarna i Mjölby, och vi hoppas kunna arrangera fler sådana här evenemang framöver. Att stödja lokala företag och främja ett starkt företagsklimat är hjärtat i vår verksamhet, och kvällar som dessa visar verkligen hur givande det kan vara att vara en del av vår företagaranda i Mjölby och Boxholm.

Ser fram emot fler möten

Stort tack till alla som deltog och till Boxholms Bryggeri för en härlig kväll! Vi ser redan fram emot nästa tillfälle att träffas, umgås och lyfta fram våra lokala företag. Håll utkik efter kommande event och tveka inte att höra av dig om du har idéer på fler aktiviteter eller samarbeten.

Tillsammans skapar vi en starkare företagsgemenskap i Mjölby och Boxholm!

Boxholms Bryggeri i Boxholmjpg