En smakfull start, God Morgon Mjölby!

God morgon, Mjölby!  arrangerat av Mjölby Kommun i samarbete med Växtkraft

Idag vaknade Mjölby till en extra energifylld morgon då  Växtkraft, kommunens företagare och kommunrepresentanter samlades för årets första företagarfrukost. I stadshuset, under det trygga taket av gemenskap, samlades de för att delta i en tradition som blivit en symbol för sammanhållning och tillväxt – "God Morgon Mjölby".

Det var en morgon fylld med förväntan när stadshusets café fylldes av en brokig skara av Mjölby kommuns företagare. Över femtio deltagare samlades runt borden, redo att delta i denna händelse som inte bara bjuder på smaskiga frukostsmörgåsar, utan även på möjligheten att knyta nya kontakter och ta del av den senaste informationen inom näringslivet.

Företagarna fick inte bara möjlighet att njuta av en välsmakande frukost, de fick också lyssna till tal från några av kommunens främsta företrädare. Bland talarna fanns kommunstyrelsens ordförande, kommundirektören och näringslivschefen, som alla delade med sig av sin syn på stadens utveckling och de möjligheter som väntar runt hörnet.

Men det stannade inte där. Även samhällsbyggnadschefen och handläggare från stadsbyggnadskontoret var närvarande för att diskutera dagens huvudtema – bygglov. För företagare som är involverade i utvecklingen av Mjölby kommun var detta en ovärderlig möjlighet att få svar på frågor och diskutera projekt med de ansvariga myndigheterna.
Johan Csterjpeg
Bilden: Mjölby Kommuns samhällsbyggnadschef

Och även om morgonen var full av information och nätverkande, var det bara början. Nästa månads frukost kommer att fokusera på ämnet upphandling, en viktig del av affärsprocessen som förtjänar allas uppmärksamhet.

För Mjölby kommun och Växtkraft är "God Morgon Mjölby" mer än bara en frukost – det är en symbol för sammanhållning, tillväxt och gemenskap. Det är en möjlighet för kommunens företagare att komma samman, dela idéer och skapa en ännu starkare framtid för Mjölby kommun och dess invånare. På nedre bilderna kan vi se en del av programmet, Pitchminuten, där anmälda företagare fick en minut på sig att pitcha sitt företag eller organisation.
Swedbank repsresentant i pitchminutenjpeg
Bilden: Swedbanks företagsrepresentant

Så, med en smakfull start på dagen och massor av nya idéer i bagaget, ser Mjölby kommuns företagare fram emot en lysande framtid, fylld med möjligheter och samarbete. God morgon, Mjölby – och god morgon till en framgångsrik dag!

pitchminut p God morgon Mjlbyjpeg
Bilden: Mantorp Parks VD