Nu har tiden aldrig varit mer mogen för dig att göra en verklig skillnad i vårt lokala affärssamhälle i Mjölby!

Nu har tiden aldrig varit mer mogen för dig att göra en verklig skillnad i vårt lokala affärssamhälle i Mjölby!


Aldrig tidigare har så många ambitiösa individer sökt sig till Nyföretagarcentrum i Mjölby. Detta ökande intresse har skapat en tydlig efterfrågan på fler lokala mentorer som kan guida och stödja våra blomstrande nyföretagare i kommunen.
Vi är övertygade om att du, som en erfaren och engagerad individ, kan vara den som lyfter fram den nästa generationens företagsledare. Genom att dela din kunskap och erfarenhet på lokal nivå kan du hjälpa till att forma framtiden för vår gemenskap och samtidigt skapa nya möjligheter för dig själv. Tillsammans kan vi bygga en starkare och mer blomstrande affärskultur i Mjölby. Gör en positiv inverkan genom att bli en mentor idag!

Sikta högt, med nya möjligheter – här är några fördelar för dig som redan är företagare


1. Personlig Tillfredsställelse: Genom att dela med dig av din kunskap och erfarenhet kan du ge tillbaka till samhället och hjälpa unga företagare att blomstra. Det är en känsla av prestation som är svår att mäta i pengar.
2. Affärsnätverk: Som mentor blir du en del av ett aktivt affärsnätverk i din lokala gemenskap. Du kommer att knyta värdefulla kontakter och skapa relationer som kan gynna din egna affärsverksamhet.
3. Förnyad Inspiration: Att vara mentor ger dig möjlighet att se affärsutmaningar från nya perspektiv och kan ge nytt liv åt din egna företagsverksamhet genom att du tvingas tänka utanför boxen.
4. Framtidens Ledare: Genom att forma och stödja unga företagare kan du bidra till att skapa starka och konkurrenskraftiga företag inom vår egen kommun, vilket på sikt kan stärka den lokala utvecklingen.
5. Personlig Utveckling: Mentorrelationen kräver kommunikations- och ledarskapsförmåga, vilket kan förbättra din egen personliga och professionella utveckling.
6. Marknadsföring och Synlighet: Din roll som mentor ger dig möjlighet att bli en offentlig förespråkare för ditt egna företag och kan ge dig ökad synlighet och trovärdighet i din bransch.

Din erfarenhet är en ovärderlig tillgång för nästa generation av företagsledare i Mjölby kommun. Gör en intresseanmälan till mentor idag och hjälp till att forma en blomstrande framtid för ditt lokala affärssamhälle samtidigt som du själv drar nytta av dessa fördelar.

Mentorskap i nyfretagarcentrumjpg

Intresserad? Titta på denna sida:
https://www.nyforetagarcentrum.se/mellersta-ostergotland/mentorskap/

Se vad andra säger, god exempel hittar du här:
https://www.nyforetagarcentrum.se/mellersta-ostergotland/orter/norrkoping/goda-exempel-i-norrkoping/...

https://www.nyforetagarcentrum.se/mellersta-ostergotland/mentorskap/christian-ronnebring-mentor-pa-nfc/Bästa hälsningar
Växtkraft i Mjölby Kommun i samarbete med Nyföretagarcentrum