Play Hotel i Mjölby -En Nyckeldestination för aktiv avkoppling

I vår vackra stad Mjölby, vackert belägen på den svenska landsbygden i Östergötland, växer en nyckeldestination för både lokalbefolkning och besökare fram. Med en vision att erbjuda en unik kombination av avkoppling och aktiviteter har Play Hotel gjort sitt intåg. Med sina 16 rum och totalt 60 bäddar erbjuder hotellet inte bara bekvämt boende utan även en rad spännande aktiviteter, vilket gör det till ett idealiskt val för både familjer och affärsresenärer som söker en minnesvärd vistelse.

Boende och Bekvämlighet

Play Hotel är inte bara en plats att vila huvudet; det är en destination där gästerna uppmuntras att njuta av en aktiv livsstil och utforska många roliga aktiviteter. Med 16 välutrustade rum erbjuder hotellet bekvämt boende för alla, oavsett om det är en enskild resenär eller en större grupp. Rummen är designade med gästens komfort i åtanke och erbjuder en avkopplande atmosfär efter en dag fylld med äventyr.

Rum p play hotel Mjlbyjpg

Aktiviteter för Allas Nöje

Det som verkligen sätter Play Hotel isär är det breda utbudet av aktiviteter som erbjuds utan extra kostnad för gästerna. För den sportiga gästen finns det möjlighet att spela padel, en populär racketsport som kombinerar element från tennis och squash. För de som föredrar en mer avslappnad atmosfär finns det äventyrsgolf, där man kan njuta av en omgång minigolf med vänner eller familj.

För de som är intresserade av inomhusaktiviteter finns det möjlighet att spela bordtennis eller utmana varandra i Cornhole, ett populärt kastspel som passar alla åldrar. Dessutom erbjuder hotellet avancerade golfsimulatorer för golfentusiaster som vill förbättra sina färdigheter eller bara ha roligt med vänner. ventyrsgolf p Play hoteli Mjlbyjpeg

Golfsimulator p play hotel i Mjlbyjpeg

Play hotel i Mjlby del av gymmetjpeg

Enkel Bokning och Kommande Restaurang

För att göra bokningsprocessen så smidig som möjligt för gästerna erbjuder Play Hotel en enkel och användarvänlig bokningsplattform på deras hemsida. Här kan gästerna enkelt välja sitt önskade datum och rumstyp och slutföra sin bokning med några få klick. Klicka här för bokning

I skrivande stund är Play Hotel nästan klar med sitt alkoholtillstånd och restaurang, vilket kommer att ytterligare förbättra gästernas upplevelse genom att erbjuda en bekväm plats att njuta av en god måltid och dryck efter en dag fylld med aktiviteter.



Restaurangen p Play hotel i Mjlbyjpeg

Slutsats

Tomas Ottosson, platschef berättar att Play Hotel i Mjölby är mer än bara ett vanligt boendealternativ; det är en destination som kombinerar komfortabelt boende med spännande aktiviteter för att skapa minnesvärda upplevelser för alla sina gäster. Med en bred mångfald av aktiviteter och ett fokus på gästernas nöje och välbefinnande är Play Hotel det perfekta valet för dem som söker en mix av avkoppling och äventyr under sin vistelse i Mjölby.


Gymmet p Play hotel i Mjlbyjpeg