Växtkraft deltog på startUp 2023 -Kick off för UF företagare

StartUp 2023 -Forumet för Ung företagsamhet i Mjölby!

Växtkraft var stolt och entusiastisk över att delta i UF Företagarnas uppstartsevenemang på Kungshögaskolan i Mjölby. Evenemanget var en fantastisk möjlighet att samla unga entreprenörer och företagssinnade studenter för att inspirera och stötta deras affärsidéer och projekt.
MIAB och guldsmeden i Mjlbyjpeg
2 unga Mjölbyföretagare blev intervjuade i studion 

Under dagen hade vi möjlighet att träffa och prata med många talangfulla och engagerade elever som brinner för att starta sina egna företag. Växtkrafts representanter delade med sig av sina erfarenheter inom företagsvärlden och gav råd om affärsstrategier, marknadsföring och hållbarhet.
Toyota och Vdertsadverkenjpeg
HR cheferna på Toyota Material Handling och Väderstadverken 

Vi blev också imponerade av den kreativitet och innovation som eleverna visade i sina UF-företagskoncept. Det var tydligt att de hade arbetat hårt för att utveckla sina idéer och var redo att ta sina projekt till nästa nivå.
Sebastian Virtajpeg
Grillkung berätta sin resa från en omsättning på 2 till 100 miljoner på bara några år

Växtkraft ser fram emot att fortsätta samarbetet med UF Företagarna och Kungshögaskolan i Mjölby för att stödja och främja nästa generation av entreprenörer och affärsledare. Vi är övertygade om att dessa unga talanger har en lysande framtid framför sig och kommer att bidra positivt till näringslivet och samhället som helhet.
Cecilia Burenbyjpeg
Våras bästa kommunalråd Cecilia Burenby kom med ett antal kloka ord