Höstgötadagen i Mjölby en total succé

Succé för Höstgötadagen i Mjölby!

Höstgötadagen 2023 blev en dag full av succé och glädje, med Växtkraft som en strålande medarrangör tillsammans med Lions och Östgötatidningen. Evenemanget fylldes av en härlig höstkänsla, gemenskap och aktiviteter som fick alla att le och skapa minnen för livet.

Mjlby Hstgtadagen 2023jpeg

Tidigt på morgonen var det dags för Höstgötadagens bakluckeloppis. Folk från när och fjärran hade samlats för att sälja och fynda prylar i höstsolen. Det kunde inte ha blivit en bättre start på dagen. Gamla och unga vandrade runt bland borden, och det var som en skattjakt där man kunde hitta allt från vintagekläder till antika saker. Det var verkligen något för alla smaker.

Tivoli p Hstgtadagenjpeg

Mitt på förmiddagen hade tivolit slagit upp portarna, och skratt och glädje fyllde luften. Barn och vuxna njöt av karuseller, sockervadd, och andra godsaker. Doften av nygrillade hamburgare och sockervadd spreds över området, och skapade en ljuvlig känsla av fest. Tivolit blev snabbt en populär plats för alla åldrar, och folk köade glatt för sina favoritattraktioner.

Vinna p sitt hjul p Hstgtadagen i Mjlbyjpeg

Men en av höjdpunkterna på Höstgötadagen var Växtkrafts ansiktsmålningstält. Barn och vuxna strömmade dit för att förvandlas till sina favoritdjur eller karaktärer. Glittriga fjärilar, modiga superhjältar och skrattande clownfiskar var bara några exempel på de fantastiska konstverken som skapades. Växtkrafts duktiga konstnärer hade verkligen trollat fram leenden och självförtroende hos alla som ville förvandlas.

Ansiktsmlning i Mjlbyjpeg

Under hela dagen spreds glädje och gemenskap. Det fanns matstånd med lokala delikatesser,  musik som fick fötterna att stampa, och överraskande uppträdanden som fick skratten att spruta. Men det mest minnesvärda ögonblicket kom med godisregn från Räddningstjänstens stegbil över Stadsparken i Mjölby.

Godisregn i Mjlby p Hstgtadagenjpeg

Höstgötadagen 2023, med Växtkraft som en av arrangörerna, blev verkligen en dag full av succé. Det var en dag då samhället samlades för att njuta av höstens skönhet och skapa minnen som skulle leva kvar länge i hjärtat. Evenemanget var en påminnelse om kraften i gemenskap, glädje och att fira det vackra som finns omkring oss.


Nya stadsparken i Mjlbyjpeg