Handlarträff på Nyfiket om den nya presentkortlösningen i Mjölby Kommun

Julen närmar sig med stormsteg, och hela Mjölby Kommun, med våra orter Väderstad, Skänninge och Mantorp samt centralorten Mjölby är redo att lysa upp med glädje och gemenskap. En händelse som verkligen sätter tonen för julhandeln är handlarträffen som skedde på Nyfiket i Mjölby, där vi fick ta del av spännande information om det nya Cityplay-presentkortet som lanseras inför julen. Detta evenemang har skapat en hel del förväntningar och spänning bland Mjölbyborna, och det är dags att utforska vad Cityplay-presentkortet har att erbjuda.

Växtkraft i samverkan går samman för att främja lokal handel

Julhandeln är en av de mest hektiska tiderna på året, och det är också en tid då det är extra viktigt att stötta den lokala handeln. Växtkraft i samarbete med kommunen har tagit detta på allvar och satsar nu stort på att främja den lokala handeln genom att lansera Cityplay-presentkortet. Det är ett initiativ som syftar till att stärka samhörigheten och ekonomin hos handlarna genom att uppmuntra invånarna att handla lokalt.

Deltagare p handlartrffenjpeg

Vad är Cityplay-presentkortet?

Cityplay-presentkortet är ett innovativt koncept som ger Mjölbyborna och andra möjlighet att handla i en mängd olika lokala butiker, restauranger och andra företag. Presentkortet fungerar som ett betalningsmedel och kan användas på en rad olika platser i hela Mjölby Kommun. Detta gör det enkelt och bekvämt för invånarna att stödja den lokala ekonomin och samtidigt få tillgång till ett brett utbud av varor och tjänster.

representanter frn handeln i Mjlbyjpeg

Fördelar med Cityplay-presentkortet

Det finns flera fördelar med Cityplay-presentkortet, både för konsumenter och för de lokala företagen. För konsumenterna innebär det en möjlighet att hitta unika julklappar och njuta av god mat på lokala restauranger samtidigt som de stödjer den lokala ekonomin. För företagen ger det ökad synlighet och möjlighet att attrahera nya kunder.

Nyfiket Handlarträff: En möjlighet att lära mer

Handlarträffen på Nyfiket var en perfekt möjlighet för handlarna att lära sig mer om Cityplay-presentkortet och hur det fungerar. Representanter från Växtkraft och Mjölby Kommun och det deltagande företaget Cityplay fanns digitalt med för att besvara frågor och ge mer information. Det var också en chans för handlarna att träffa andra och känna den härliga julsäsongen närma sig med stormsteg.

Glada handlarejpeg

Framtiden för handeln i Mjölby

Med lanseringen av Cityplay-presentkortet kan vi förvänta oss förbättrad framtid för handeln i Mjölby kommun. Detta initiativ kommer att skapa en starkare lokal ekonomi och samtidigt ge invånarna en unik shoppingupplevelse. Att ge bort ett lokalt presentkort har aldrig varit enklare eller mer givande, och vi ser fram emot att se hur det här projektet kommer att utvecklas.

Så, om du planerar att handla inför julen i Mjölby Kommun, glöm inte att kolla in Cityplay-presentkortet och stödja den lokala handeln. Tillsammans kan vi göra julen och övriga året ännu mer speciell på våra orter och skapa en starkare gemenskap för alla invånare. och skapa en starkare gemenskap för alla invånare. Låt oss först njuta av julen, stödja våra lokala företag och sprida glädje i hela Mjölby Kommun!


Handlare i Mjlby tillsammans med Vxtkrafts ordfrandejpeg

Hälsningar
Styrelsen genom Verksamhetsledare Morgan Sehlstedt