Planeringen för mässan FOKUS Mjölby är i full gång

Planeringen för företagsmässan Fokus Mjölby är i full gång, och teamet som ansvarar för att göra evenemanget till en framgång består av några av våra mest engagerade och kompetenta medarbetare. Med datumet satt till den 12 och 13 april 2024 är det hög tid att berätta om vårt dedikerade planeringsteam.

Åsa Brage är projektledaren för Fokus Mjölby. Med sin erfarenhet av evenemangsplanering och en passion för att skapa minnesvärda upplevelser har Åsa en viktig roll i att se till att mässan blir en succé. Hennes noggrannhet och öga för detaljer är oöverträffad, och hon är den som ser till att alla bitar faller på plats.

sa Brage stgtatidningenjpeg

Jonny Bertholdsson representerar Mjölby kommun och är en nyckelperson i vårt team. Han bidrar med kommunens perspektiv och resurser för att göra Fokus Mjölby till en givande upplevelse för både företag och besökare.

Richard Bjersér är styrelsemedlem i Växtkraft, och hans engagemang och erfarenhet är ovärderlig för att forma evenemangets vision. Han arbetar tillsammans med resten av teamet för att se till att mässan blir en plattform för företag att växa och utvecklas.

Torda Claesson ägare av 4 Sign är medlem i Växtkrafts näringslivsförening och delar sin erfarenhet och insikter från näringslivet för att göra Fokus Mjölby meningsfull och givande för företag i regionen.

Fokus Mjlby planeringsarbetejpeg

Sist men inte minst, vår verksamhetsledare i Växtkraft, Morgan Sehlstedt. Morgans ledarskap och vision är det som håller teamet samlat och motiverat. Hans djupa engagemang för Fokus Mjölby och dess syfte är smittande och inspirerande för oss alla.

Tillsammans bildar detta team en oslagbar kraft för att göra Fokus Mjölby 2024 till en mässa att minnas. Med deras passion, kreativitet och engagemang ser vi fram emot att skapa en framgångsrik och minnesvärd upplevelse för alla våra deltagare den 12 och 13 april 2024.