Säljstart för FOKUS Mjölby 2024

Säljstarten för mässan Fokus Mjölby 2024! Vi går all in i år med en ambitiös målsättning att samla 100 utställare som kommer att göra denna mässa till en verklig höjdpunkt.

Vi är stolta över att kunna meddela att vi har lyckats locka den före detta Arbetsmarknadsministern, Sven-Otto Littorin, som kommer att hålla en inspirerande föreläsning under evenemanget. Hans insikter och erfarenheter kommer att vara ovärderliga för alla närvarande.

Sven Otto Littorinjpg

Fredagen är dedikerad till näringslivet och dess behov. Vi har skräddarsytt vårt program för att erbjuda en perfekt plattform för affärsmöjligheter och nätverkande. Det är en dag som inte får missas för alla företagare och professionella i näringslivet.

Lördagen är vår gåva till allmänheten. Ett särskilt program väntar på våra besökare, med aktiviteter och presentationer som kommer att engagera och underhålla både unga och gamla. Det kommer att finnas något för alla, från spännande utställningar till kulinariska upplevelser och mycket mer.

Missa inte chansen att vara en del av Fokus Mjölby 2024, där vi förenar näringslivet och allmänheten för en helg fylld med möjligheter, kunskap och nöje. Sätt redan nu datumet i din kalender och se till att du är med när vi sätter igång denna spektakulära mässa!

Här hittar du mer information om bokning och priser: Info och priser om Fokus Mjölby